Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - Δημήτρης Ιω. Οικονομίδης.

Αγαπητοί Συμπατριώτες, Δωδεκανήσιοι! Δέχθηκα πρόθυμα την πρόσκληση του νέου κόμματος "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ" να εκτεθώ ως υποψήφιος στα Δωδεκάνησα. Πολλοί από σας με γνωρίζετε! Δεν έχω προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες! Είμαι ελεύθερος επαγγλεματίας, δεν θέλω, ούτε πρόκειται να γίνω "επαγγελματίας πολιτικός!" Σήμερα, δυόμισυ χρόνια μετα τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009, όταν η πλειοψηφία των Ελλήνων πίστεψε το «Λεφτά Υπάρχουν» και ψήφισε ανάλογα, χρεοκοπημένοι και καταχρεωμένοι ως Χώρα, διεθνώς απαξιωμένοι, να αμφισβητείται ακόμη και η θέση-μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με περισσότερους από 1,000,000 άνεργους στην ιδιωτική οικονομία (τα παιδιά-μας), τις επιχειρήσεις να κλείνουν, να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις-τους και να φυτοζωούν, τους μισθούς να καταρρέουν, την κατήφεια και την απελπισία να κυριαρχούν, οδηγούμαστε σε πρόωρες εθνικές εκλογές στις 6 Μαΐου 2012!. Στις ιδιαίτερες συζητησεις-μας, συμφωνούμε (και πλειοδοτούμε) στο ποιοι και τι φταίει. Αυτό όμως δεν αρκεί. Πρέπει να εκφρασθεί και στις εκλογές της 6ης Μαιου 2012. Θα ψηφίσετε τις πολιτικές και τους πολιτικούς που μας έφεραν μέχρι εδώ; Φιλοδοξώ, είμαι πρόθυμός, να εκφράσω τις αγωνίες, τις ανησυχίες και τις ελπίδες-σας. Γιατί "Ελπίδες Υπάρχουν" - www.dimiourgiaxana.gr. Είμαι ένας απο σας! ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ιω. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ" - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ!

3 σχόλια:

DIOs είπε...

ΔΕΝ προτίθεμαι "να παίξω" εκλογές!
ΔΕΝ θέλω να γίνω "βεζύρης στη θέση του βεζύρη"!
Αν θέλετε κάτι να αλλάξει, για την Ελλάδα στην Ευρώπη, με αξιοπρέπεια, δημιουργία & ανάπτυξη, εκφραστείτε ανάλογα στις εκλογές της 6ης Μαίου 2012!
ΘΕΛΩ & ΜΠΟΡΩ να εκφράσω τις αγωνίες, τις ανησυχίες αλλά και τις ελπίδες-σας!...
Είμαι ένας από σας!...

DIOs είπε...

"Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγωρίζεται!"
(Γι αυτό, ψηφίστε σωστά, ώστε να μην χρειάζεται να αγανακτείτε μετά!)

DIOs είπε...

Είναι αλήθεια, ότι τα προβλήματα των Δυτικών Κοινωνιών οφείλονται εν πολλοίς στη εκρηκτική ανάγκη - απαίτηση των λαών του τρίτου κόσμου να αποκτήσουν καλύτερο βιοτικό επίπεδο, και ταυτόχρονα στην αδυναμία των Δυτικών να προσαρμοθσούν γρήγορα στις νέες συνθήκες! Η λύση στα προβλήματα όμως, δεν είναι η περιχαράκωση, ο αποκλεισμός των συνόρων και η ξενοφοβία, αλλά στηριγμένοι στις αρχές και αξίες του Πολιτισμού-μας, (Ελευθερία, Δημοκρατία, σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα), να διεκδικησουμε - υποστηριξουμε τη βελτιώση της ποιότητας ζωής για όλους τους ανθρώπους που δέχονται τις αρχές και αξίες αυτές!...