Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Φιλελευθερισμός - Χρειάζεται μια νέα αρχή!

Καλύτερο Κράτος είναι το μικρότερο Κράτος... Όλα τα άλλα είναι "προφάσεις εν αμαρτίαις" και υπεκφυγές. Η χώρα χρεοκόπησε λόγω του Κρατισμού ("όλοι μαζί τα φάγαΝε" κατά τον Πάγκαλο.) Χρειάζεται μια Νέα Αρχή, όχι μία από τα ίδια. Να στηριχθούμε στις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, στη μεσαία τάξη, μακριά από τον εναγκαλισμό του Κρατισμού! Προσοχή στο "Μανωλιό όταν βάζει τα ρούχα-του αλλιώς"!

2 σχόλια:

DIOs είπε...

Γαντζομένοι με νύχια & με δόντια στην εξουσία, αυτοί που "τα τρώγανε όλοι μαζί", (με τις πλασματικές υπερωρίες, τους ειδικούς λογαριασμούς και τις αυτοτελείς φορολογήσεις) και χρεοκόπησαν τη χώρα, ζητούν τη ψήφο-μας! Αν θέλετε να τους μοιάσετε, ψηφίστε-τους! Αν θέλετε μια καινούρια αρχή, για σας και τα παιδιά-σας, καταψηφίστε-τους!

DIOs είπε...

Είναι ανάγκη να υπάρξουν οι οικονομικές και άλλες συνθήκες, ώστε να υπάρξει στη χώρα "πρωτογενές πλεόνασμα". Διαφορετικά, δεν υπάρχει ελπίδα, ιδιαίτερα όταν βλέπουμε με τι λύσσα οι "έχοντες και κατέχοντες" την εξουσία αρνούνται να προχωρήσουν σε περιορισμό του Κράτους, σε μειώσεις δαπανών, σε πραγματικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, σε απελευθέρωση των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας!